Match-Up Kvinders Bomuld sjove farverige Kæmmet Bomuld Sokker Banner rødvin forskellige tegnefilm stilarter 10 PAR/masse

Match-Up Kvinders Bomuld sjove farverige Kæmmet Bomuld Sokker Banner rødvin forskellige tegnefilm stilarter 10 PAR/masse

SKU: w82

Ny vare

kr223.26 kr151.80
Tags: trooper sokker masse, strømpe sokker kvinder, havet sokker masse, sokker kvinder 10 par dot, sleeper sokker kvinder, stærke sokker kvinder, loafers socks women 10 pair, holdning sokker masse, sokker kvinder 10 par type, harry sokker masse.

endd

Materiale :80%Kæmmet Bomuld,17%Nylon,3%Spandex Størrelse: One-size-passer til alle

EU:35-39

10 Par/Masse

Mad graffiti sokker Personlig Graffiti, Tydelige Mønstre, Nye Populære Tendenser

Kreativitet og sjov

Smukke sokker er de samme.Interessant sjæl er én ud af tusind.Er du sikker på at du ikke vil have et par sokker med sjæl, som denne?

Godt Materiale Giver God Bomuld Sokker

Synlig kvalitet, blød og delikat, behagelige at have på.

Vi er holdningsmæssige og idealistiske sokker, der er dedikeret til at omdanne en daglig almindelige objekt i en lykkelig arbejde af kunst, der integrerer farver, design, kreativitet og kvalitet.

Slange elasticitet

Humaniseret design, udvidet detaljer, fremragende syning, ikke for stramt, ikke for løst, god svind ydeevne.

Strømpevarer slidstyrke sokkerne er pænt syet, blød og behagelig, uden slibning tæer.Komfortable sokker og hæle Strømpevarer hæl forstærkning, effektivt afhjælpe friktion mellem hæl og sål, avancerede sy-teknologi og hæl pasform, er ikke let at falde ud

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter transaktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om Forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser .Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Retur & Refusion

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.annette-nitzsch.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Om Feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Om Skatter 1) Gebyrer, skatter og afgifter på importerede varer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

2) spørg, du forud for Køb på dit lands toldmyndigheder, hvad disse kan medføre yderligere omkostninger.

Match U og Mig Op!


 • Element Type: Sok
 • Model-Nummer: Match-Up
 • Seksuelt Suggestive: No
 • Item Længde: customize style
 • Tykkelse: STANDARD
 • Sjofelt Billede: No
 • Mærke: Match-Up
 • Sok Type: Casual
 • Mønster Type: blandet
 • Materiale: Bomuld
 • Køn: KVINDER

Relaterede varer

Bestsellere