50stk/pak Vandtæt Åndbart Plaster sårforbinding Sterilt Medicinsk Tape Bandage Sår Plaster

50stk/pak Vandtæt Åndbart Plaster sårforbinding Sterilt Medicinsk Tape Bandage Sår Plaster

SKU: w699

Ny vare

kr69.66 kr41.13
Tags: zipstitch medicinsk, sår, kejsersnit, hudorm papir, scargel, allergivenlige patch, nano røg, kirurgiske sår, steril strip, plastikkirurgi.

Funktioner: Den består hovedsageligt af tre dele: substrat (ark tape), absorberende underlag og isolation papir.Det substrat, der fungerer som en fastsættelse agent, og det absorberende pude kan være fast lamineret herom, og kan være fast klæbet til huden under brug.Den absorberende underlag er i direkte kontakt med sår og sår absorberer ekssudat.Hudvenlige blød patch, vil ikke gøre ondt, såret og huden.Indeholder et stof, der kan adsorberes sekretion, holde såret rent og tørt.Selvklæbende hæmostatisk klistermærker er en enkel og praktisk at bruge.Rimelig anvendelse, bringe en masse fordele for behandling af sår, mindske smerter og fremme sårheling.Pakket enkeltvis, som er hygiejnisk og sikker at bruge.

Specifikation:

Konto Type: Plaster Sårforbinding

Materiale: Ikke-vævet Stof

Farve: Som Billedet Viser

Antal: 50stk/pak

Patch Størrelse: Ca. 6 x 7cm / 2,4 x 2,8 tommer

Absorberende Underlag Størrelse: Ca. 3 x 4cm / 1,2 x 1,6 tommer

Vægt: Ca. 125g

Pakke liste:

1 x 50stk/pak med Plaster sårforbinding

Bemærk:

Når bandagen er anvendt, tear off (riv af opbakning materiale, og holde den sugende pad i midten af produktet til såret.Båndet i begge ender er faste.Det er fastgjort til overfladen lag af den menneskelige krop.Når det er overholdt, det er lidt upassende for individuelle hud patienter.Dets allergi kan naturligvis forsvinde, men det vil ikke forårsage andre skader, og vil ikke bundfald giftige stoffer.

Brug af alkohol, tabletter til at sterilisere og desinficere såret før brug.

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.annette-nitzsch.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

vinter udsalg

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Blodtryk


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: TMISHION
  • Virkning: Udgivelse Smerter Fra Sygdom
  • Model-Nummer: Plaster Sårforbinding
  • Element Type: Seler & Støtter
  • Materiale: Ikke-Vævet

Relaterede varer

Bestsellere