Mænds Vinter Fleece Termisk VINI Trøje Sæt Racing bike Cykel Cykling Tøj Blå Sæt Ropa Ciclismo Cykling Bære 16D

Mænds Vinter Fleece Termisk VINI Trøje Sæt Racing bike Cykel Cykling Tøj Blå Sæt Ropa Ciclismo Cykling Bære 16D

SKU: w66

Ny vare

kr199.63 kr153.72
Tags: perl jakke, varmeafleder 05, nike gordan, p13w køligere, rf kosmetiske, nicks støvler, køleskab 250l, h7u halogen, iced spidse.

Mænds Vinter Fleece Termisk VINI Trøje Sæt Racing bike Cykel Cykling Tøj Blå Sæt Ropa Ciclismo Cykling Bære 16D

Bemærk:

1. Vi accepterer blandede ordrer , kan du indtale en note eller send os en besked på trademanager til at fortælle os den størrelse, du ønsker, til Trøjer og bukser/shorts.Som "XXL for Jersey og XL-for de Bukser"

2. Vi kan tilpasse alle former for pro team cykling trøjer, venligst besked til os, hvis du ønsker tilpassede vare, vil vi sende dig et link til at købe det, og vi vil sende med din anmodning, ellers tak.

3. På grund af tidsforskellen, alle din besked vil blive besvaret i 24 timer .

Der henvises til vores størrelse measuremeents før du køber.

Vælg ikke direkte efter at du har vaner.

Bemærkede:

1. Lad for en mulig 1-3 cm forskel i målinger og huske på, at farven kan være lidt off due

forskelle i skærme og monitorer.

2. Den endelige farve, henvises der til vores aktuelle varer.I skal vide dette, før du køber det.Tak !

3. Det billede, vi viser, er 100% Ægte Objekt Fotografering.

Størrelse Chart

Materiale:

Åndbart Stof Design med god funktion til at holde tørring og kølig og mere behagelig.Den ultra-let materiale, der er sved-absorberende, svedtransporterende, silkeblød og elastisk.

9D/12D/16D Gel Pad:

Der er ingen forskel, bare forskellige farver.Unikke Gel Pad med Multi-Cooling hole, holde tørring og anti-bakteriel

Vender tilbage:

1. Hvis den vare, du har modtaget, er uacceptabelt defekt, ødelagt eller ude af drift, pls kontakte os inden for 3 dage efter levering . 2. I tilfælde af disse ubehagelige ting til at ske, vi håber køberen og leverandøren kan kommunikere aktivt for at løse en tvist på en fleksibel måde.Vi lover dig, at vi vil arbejde ud til en tilfredsstillende løsning.Fremvise og Sælge Point: Vi kan tilpasse alle former for pro team cykling trøjer, venligst besked til os, hvis du ønsker tilpassede vare, vil vi sende dig et link til at købe det, og vi vil sende med din anmodning, ellers tak.Brand Historie & Customer Feedbacks DELTAGE SURPASSINGLY TØJ!PRIVILEGE CLUB PÅ www.annette-nitzsch.dk.kom.SURPASSINGLY TØJ!!!, grundlagt af Sandet, er et Kinesisk Brand, der er født på www.annette-nitzsch.dk September 2015 .I mindre end 4 år er vi vokset fra $0 til $5M, og fra 1 til 10 personer.Vores vigtigste Mærke er "SURPASSINGLY BEKLÆDNING", og vi er en af de bedste Sælger på www.annette-nitzsch.dk.SURPASSINGLY TØJ!!er det en af de kendte brand på www.annette-nitzsch.dk for antallet af tilhængere mere end 20000. VI TILBYDER LEVERING OVER HELE VERDEN.Vores produkter, der fik 1.0000.000 misunder, og vi solgte næsten alle former for hold, cykling produkter!SURPASSINGLY TØJ!!tilbyder 365 dage kundeservice.Behandling for tid er mellem 3 og 5 dage, og vi sender også om søndagen.Du kan også søge i vores brand SURPASSINGLY TØJ for flere produkter www.annette-nitzsch.dk.


 • Model-Nummer: Cykling Sæt
 • Lynlås Længde: Fuld
 • Ærme Størrelse: Lange Ærmer
 • Trøjer Materiale: 100% Polyester
 • Passer til: Passer til mindre end normalt. Tjek venligst denne butik er dimensionering info
 • Cykling Jersey Pad Stil: GEL Pad Åndbar
 • Mærke: Surpassingly Apparel
 • Type: Trøje Sæt
 • Sæson: Vinter
 • Salg Metoder: Fabrikken Direkte Salg
 • Køn: MÆND
 • Bukser Af Materiale: 80% Polyester og 20% Stretch & Spandex
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
Crokette 2020-10-19 The product is as It was described. However, it's very small for me, so I want to return It and its being really difficult to do It. 5/5
Dweidamoyer 2020-10-24 The pantalon is comfortable and warm, the bad news is that the first day was already grazed on the saddle and it seems to have a year of use, the part that lost the color. 3/5
Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Relaterede varer

Bestsellere