10stk Nål Ærmet Til MOSAIK MASKINE Permanent Makeup reservedel Tilbehør Tatovering Maskine

10stk Nål Ærmet Til MOSAIK MASKINE Permanent Makeup reservedel Tilbehør Tatovering Maskine

SKU: w614

Ny vare

kr74.44
Tags: midlertidige tatoveringer vandtæt, pamda ærme tatoveringer, falske tatoveringer, dragonhawk magt, machin tatoveringer, ins ærme tatoveringer, calli ærme tatoveringer, dragonhawk tatoveringer, dragonhawk kit, tatoveringer vandtæt.

10stk Nål Ærmet Til MOSAIK MASKINE Permanent Makeup reservedel Tilbehør Tatovering Maskine

Indeholder:10stk Nål Ærme/taske

dette produkt kan sikre tatoveringer sundhed

Specifikationer:

* Overlegen kvalitet og er i overensstemmelse med internationale kosmetologi og medicinske krav.

* Sterilisering certificeret af Gamma-Ray, er i overensstemmelse med Regeringens Sterilisation Retningslinjer.

* Individuelt pakket.

BETALING:

Vi accepterer Escrow

Vi KUN levere til den adresse, der følger med din Escrow betaling.

Package:

vi pakkede i OPP taske, så i karton som fragt med bobles pakke inden for eller uden for

Forsendelse:

1.vi vil afsende varerne til dig inden for 4 dage efter din betaling, bekræftelse

Hvis dit land ikke kan være tilladt at sende med China Post, luftpost, eller du har brug for de varer hurtigst muligt, så du kan vælge, hurtig forsendelse måde EMS eller DHL, bedes du KONTAKTE OS først!

shipping gebyr er på dig, hvis din ordre er mindre end 180$.Tjek venligst fragt pris og leveringstid på vores hjemmeside.

2.for at sikre, at du modtager din bestilling med afgift, gebyr eller lavere skat på import, vil vi erklære det som en "gave" med en lavere værdi, hvis nogen afgifter eller gebyrer, der er købers ansvar.

Returret

1.vi garanterer nul risiko oplevelse, køb her

2.vi vil refundere dig for de returnerede varer inden for 7 dage efter din modtagelse af dem, uanset årsag.Men du skal betale for portoen, hvis afkast ikke for kvalitet grund.En fuld refusion gives, hvis elementer er tilbage i deres oprindelige tilstand.

3.vi vil tilbyde fuld refundering, hvis du ikke har modtaget pakken i 60 dage.

Feedback

Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter og vores service, bedes du kontakte os, før du efterlader nogen negativ feedback, vi vil gøre vores bedste for at give dig en tilfreds løsning.

Hvis du er glad for det, så lad os din positive feedback her, der virkelig opfordre os til at gøre det bedre og at gøre mere for dig i fremtiden.tak!

FAQ

Q. Er nogen garanti for de produkter?

A. Ja, alle produkter er gået igennem strenge test før forsendelse.hvis der er nogen kvalitet problem for de produkter, du har brug for at kontakte os inden 7 dage, vi har brug for dig til at tage et billede af varen til os.Efter vores bekræftelse, vil vi tilbyde fuld refundering, eller send igen.

Q. Hvis jeg ikke har modtaget varerne, hvad kan jeg gøre?

A. Hvis du ikke har modtaget varer inden 35 dage, bedes du kontakte os, vil vi tilbyde fuld refundering af købsprisen til dig, og du ikke efterlader nogen negativ feedback.Efter at alle indlæg er ude af vores kontrol, højre?Tak

Q. Hvis jeg ønsker at købe mere, er der en rabat til rådighed?

A. Ja, for mere, mere rabat.Hvis du ønsker at placere større ordre, kan du kontakte os via e-mail eller handel besked.vi vil give dig vores bedste pris.

Q. har du accepterer drop shipping?kan du sende mig varer billede?

A. Ja, vi accepterer drop shopping, vil vi ikke tilføje alle vores oplysninger i pakken, og vi vil sende dig tracking nummer, så du kan sende den tracking nummer til din kunde.Hvis du ønsker, at vores produkter et billede, kan du kontakte os, vil vi sende billeder til din e-mail.

Hvis der er yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os når som helst, vil vi svare dig inden for 24 timer.

Vi holder hver køber og vil gøre vores bestræbelser på at løse eventuelle problemer på en god måde.Din tilfredshed er vores No. 1 prioritet


  • Pakning: Pakket enkeltvis,med taske
  • Indeholder: 10piece Nål Ærmet Til MOSAIK MASKINE /taske
  • farve: Hvid
  • Bruger: til enkelt brug
  • Model-Nummer: A-MS3
  • Materiale: Plast
  • Brug for: mosaik permanent makekup maskine
  • Produkt navn: MOSAIK Nål ærme
  • Type: Tatovering Kits

Relaterede varer

Bestsellere