Anti-Slip Gate Slot Mat Gummi Kop Måtter til Subaru XV 2018 2019 2020 Crosstrek WRX STI Ikke-Silp Tilbehør Klistermærker Bil Styling

Anti-Slip Gate Slot Mat Gummi Kop Måtter til Subaru XV 2018 2019 2020 Crosstrek WRX STI Ikke-Silp Tilbehør Klistermærker Bil Styling

SKU: w359

Ny vare

kr40.26 kr38.28
Tags: mærkat subaru xv, klud musemåtte, frø, subaru tæppe, badge subaru xv crosstrek tilbehør, subaru xv, 2018 crosstrek, gulvmåtten, subaru xv 2011, trunk subaru xv 2020.

Anti-Slip Gate Slot Mat Gummi Kop Måtter til Subaru XV 2018 2019 2020 Crosstrek WRX STI Ikke-Silp Tilbehør Klistermærker Bil Styling

Beskrivelse: Produkt: Gate Slot Pad, Vand Rutsjebaner, Opbevaring Pad, skridsikre Måtter,Bil Groove Mat Cup Mat Materiale : naturgummi Merit:Non-Slip/Mute Bil Model :For Subaru XV Model Navn : 2018 2019 2020 Farve:Rød Hvid Package :16 Stk / Sæt Der er bil model bogstaver på døren groove måtter.de breve, formen er den samme som den på stammen.hvis du ikke kan lide,skal du ikke købe.Funktion : Let at Installere,uden brug af værktøj Bemærk : på Grund af de forskellige lys,måske beskrivelse fotos vil blive differentieret med de rigtige farver.Noget besværligt,håber virkelig kan få din bedes forståelse.Husk at tjekke cup mat størrelse du køretøjet, før du foretager et køb.Tak skal du have.Hvordan til at Betale?

1.Skal vi bare acceptere alipay på www.annette-nitzsch.dk, du kan betale med kredit cart, det er ikke noget problem.Som vi ved,alipay kan du sende betalingen hurtigt og sikkert online.

Hvordan til at levere?

Vi skal bare sende varen til den adresse, der er på www.annette-nitzsch.dk.Sørg for din leveringsadresse er korrekt og leverance.Hvis du vil have os til at sende en anden adresse, skal du ændre den korrekte adresse i www.annette-nitzsch.dk, før du betaler.

Om Afgifter og Toldbehandling Gebyrer

Som vi ved,afgifter og told-skat, som skal betales for de enkelte elementer, hvis varen er åbnet og kontrolleret af toldvæsenet i dit land.Vores pris omfatter ikke Opgaver, Værdi og Skat, Toldbehandling Gebyrer og andre afgifter.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger vil være, før du afgiver ordren.

Hvis varen tilbage til os på grund af køberen nægter at betale disse gebyrer,vil vi ikke sende det til dig igen, medmindre køberen fuldender disse gebyrer.

Hvis du vil have os til at hjælpe dig med at reducere told gebyr, bedes du kontakte os og fortælle os, hvor meget værdien skal være angivet på fakturaen.så vil vi gøre, hvad du sagde.

Hvordan til at spore?

Vi vil tilbyde forsendelse nummer til dig, når vi sender varen til dig.du kan spore denne forsendelse antal i 3-5 arbejdsdage senere i Kina Post hjemmeside.Det siges, at vi har sendt denne vare til dig.Du kan også spore denne forsendelse antal i Post websted for dit land, efter at dette element har forladt kina told.Hvis du opdager, at du ikke kan spore denne forsendelse antal i post websted for dit land, måske af postvæsenet ikke uploade shipping information til hjemmesiden eller det er forsinket til at uploade,men det er stadig forsendelse nu.Du behøver ikke bekymre dig om noget.

Hvordan til at vende tilbage?

Vi accepterer, at vende tilbage for dette element, hvis du ikke kan lide det, når du får det.Men du skal betale forsendelsesomkostningerne, når du sender den tilbage.Vores retur adresse er skrevet på www.annette-nitzsch.dk, så vær venlig at sende varen tilbage til vores rigtige adresse.Hvis du ikke kan finde det, så kontakt os,så vil vi give dig oplysninger om vores adresse.

Hvordan til at tilbagebetale?

1.Vi vil refundere det FULDE din betaling med INGEN UNDSKYLDNING, hvis du ikke kan få dette element i enden.

2.Vi vil refundere det FULDE din betaling med INGEN undskyldning, hvis denne vare er beskadiget eller brudt i shipping-processen.

3.Vi vil refundere det FULDE din betaling med INGEN undskyldning, hvis dette punkt kan ikke anvendes godt, men det beskrives, hvorfor det ikke er brugt godt af foto og video først.

Hvordan til at sende?

Hvis du ikke ønsker os at refundere din betaling, kan du bede os om at sende en ny til dig PÅ én GANG, er det ikke noget problem.Vi er glade for at gøre, indtil du er tilfreds.

Hvis det er svært for dig at få USD betaling fra udlandet,kan du bede os om at harmes en ny,så vil vi give dig en ny tracking nummer.Det er ikke noget problem.

Feedback

Kan du give os god feedback og 5 stjernede om beskrivelse,forsendelse,kommunikation, hvis du er tilfreds.

Hvis du har spørgsmål,bedes du kontakte os PÅ én GANG,vil vi svare så hurtigt som muligt, efter at vi læser det.

Hvis du varen er beskadiget,ødelagt og kan ikke bruges godt,bedes du kontakte os PÅ én GANG, så vil vi refundere din betaling eller sender en ny til dig, hvis du vil.


  • Materiale: Gummi
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: muchkey
Eusougato Gt 2020-12-31 good 5/5
Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Relaterede varer

Bestsellere