RPT-2K Walkie Talkie to måde relæ boks til Kenwood BAOFENG To-Vejs Radio Modtager Type Vide 2 Transceivere DIY Repeater Station

RPT-2K Walkie Talkie to måde relæ boks til Kenwood BAOFENG To-Vejs Radio Modtager Type Vide 2 Transceivere DIY Repeater Station

SKU: w242

Ny vare

kr149.19 kr108.93
Tags: airband, cs kenwood, wakytaky mini-walkie talkie, 2 radio repeater, to-vejs radio, ham radio, radio wouxun, KENWOOD, baofeng, kenwood radio transceiver.

RPT-2K Walkie Talkie to måde relæ boks til Kenwood BAOFENG To-Vejs Radio Modtager Type Vide 2 Transceivere DIY Repeater Station SainSonic RP-2K To Måde Relæ Walkie Talkie Repeater Boks For To Håndholdte Radio Baofeng Wouxun Puxing Zastone Med K-Port

Detaljer :

Repeater For 2STK Håndholdte Radio To-vejs Relæ

JA

Kabel Længde

190cm i alt 2 kabler

Farve

Sort som per billede

Stik

K-Port Til Kenwood og mest mærke radioer med det samme stik

Funktion

Repeater Brug For Walkie Talkie til At Øge Tale Afstande over 10 KM

To - vejs kommunikation (modtage og overføre )

Installere

To Håndholdte To-Vejs Radioer forbindelse med repeater gennem hovedtelefonerne, som vist på billedet

Vægt

92d

Beskrivelse:

Håndholdte radioer, der bruges i øjeblikket på markedet for grundlæggende brug sats i 400-470MHz, de fleste af power 5W, dette walkie talkie i åbne ringe afstand kan nå 5-8 km, mens der i tætte byområder, men kun for en kort afstand af 1-2 km eller mindre.For at få langdistance-kommunikation, vi har brug for en repeater.Standard repeatere har en høj pris, og kan være kompliceret at installere, så der var behov for en enkel og billig repeater.Operationen er meget enkel, og ingen strømforsyning nødvendig, behøver Du ikke at ændre nogen del af radio, Alt du behøver er blot to håndholdte radioer, og tilslut kablerne til den eksterne mikrofon/spk porte (2,5 mm&3,5 mm).ved hjælp af to håndholdte walkie talkie headset jack er sammensat af en meget praktisk lille relæ-station via relæ max.

Detaljer :

Repeater For 2STK Håndholdte Radio To-vejs Relæ: JA

Kabel Længde: 190cm i alt 2 kabler

Farve: Sort som per billede

Stik: K-Port Til Kenwood og mest mærke radioer med det samme stik

Funktion: Repeater Brug For Walkie Talkie til At Øge Tale Afstande over 10 KM, To - vejs kommunikation (modtage og overføre )

Installer: To Håndholdte To-Vejs Radioer forbindelse med repeater gennem hovedtelefonerne, som vist på billedet

WeightL 92d

Arbejder mode

1. Transponderen downlink forwarding (differential-og konventionelle relay station), en maskine, som et signal om uplink modtageren, B maskine, som det signal, downlink senderen.Har nået den relæ formål.

2. Tovejs videresendelse, maskine af en modtager, B maskine emission.B-maskinen at modtage, maskine af en emission.For at opnå tovejskommunikation videresendelse funktion.

3. Relæ-boks for lyd trigger-tilstand, når den er i brug, som den er modtaget signal walkie talkie på fuld volume!

Anvendelsesområde:

1. Forbindelsen mellem relæ station og relæstation

2. Relæ station signal dækning af signal udvidelse

3. Feltet opførelsen af kabel erektion

4. Underjordisk mine

5. Hule konstruktion

6. Stenkiste redningstjeneste

7. V-U tværsnit relæ

8. Lille kælder, og jorden walkie talkie-signaltilslutning

9. Store aktiviteter og andre gange brug i nødsituationer!

Antenne / diplexer installerede programmer

1. Unikke multiplexer: to håndholdte computer, som er tilsluttet til en relæ-station, som den uforlignelige multiplexer, to hånd bør være adskilt ved hjælp af to antenne!De to antennen skal være rejst lodret!Og mellem de to af dem forsøger at fjerne!I det mindste ikke mindre end 5 meter! (to walkie talkie antenne undgå parallelle erektion!)

2. En dupleksenhed: køb den tilsvarende frekvens / strømforbrug dupleksenhed, med "fælles" to håndsæt antenne-udgang henholdsvis docking til dupleksenhed fremsendende og modtagende ende, set de spillere, der har tabel, der svarer frekvens (hyppighed bør være i overensstemmelse med dupleksenhed).En dupleksenhed tilfælde, relæ station, så længe det er nødvendigt for at oprette forbindelse til en antenne!Og opstilling af antennen har ingen særlige opmærksomhed!Bare prøv at bemærk!

3. Anbefale brug dupleksenhed, fordi en dupleksenhed relæ-stationer, når antennen er ingen særlige krav!Så længe den højde, er nok til at.

4. Anbefaler brug af "original Kenwood" eller "Motorola" brand walkie talkie"!Som et resultat af kunden til at bruge indenlandsk ikke-standard-walkie talkie og forårsage relæ-boks ikke arbejde!Nonself på produkter, der er ansvarlig for konsekvenser fra kunder!

Enkelt / to-vejs relæ max frekvens sæt lynhurtig

1. Den ene-vej relæ boks videresendelse tilstand (konventionelle relay station mode).En maskine, der modtager signalet, B maskinen sendesignal.Sende / modtage maskinen skal indstilles til to forskellige frekvenser, frekvensen er højere end den konventionelle senderen sat-modtager frekvens, og høj / lavere, høj / lav frekvens forskel på de 10M, den frekvens forskellen er større er bedre.

2. Den ene-vej relæ boks i processen med at bruge den donkraft, ikke omvendt-forbindelse, ellers er denne kuffert max ikke vil arbejde.

3. Tovejs relæ boks stik ikke opdele input / output -, to-vejs relæ boks videresendelse tilstand: En maskine modtager B-emission, B emission maskine til at modtage A.

De forhold, der kræver opmærksomhed

1. Relæ-boks for lyd trigger mode, så når du bruger walkie talkie volumen til dit maksimale, ellers kan synes ikke at sende stat.

2. Såsom transmission forsinkelse er for lang (mere end 3 sekunder), konventionelle, fordi walkie talkie sender antennen i nærheden af stammen box er for tæt på til at forårsage den transmitterede signal interferens forårsaget af relæ boks!Kan bruges til at løse problemet med interferens af eksterne interne antenne!

Pakke inkluderet:

1STK X RPT-2K Walkie-talkie To Wav-Relæ Boks

1.alle produkter er 100% originale med helt nye ..Vi lover, ethvert produkt, der ikke er originale, eller ude af stand til at møde op til vores kvalitetsstandarder ved ankomsten, kan sendes tilbage til os, og du kan få en fuld refusion.

2.God kvalitet.Alle varer bliver kontrolleret godt før afsendelse..og vi vil pakke varerne meget godt

3.Real photo: vi er alle produkter, der for alvor optagelse(hvis produktet er opdateret, bedes i form sejre)

4.Service: Hvis du har spørgsmål eller du har brug for en hjælper, når du er shopping.Du kan sende beskeder til os når som helst, vil vi svare dig og hjælpe dig.Fordi vi er altid online. (undtagen weekend og ferie)


 • Is_Display: Ja
 • Opbevaring Kanal: afhænger af walkie-talkie
 • Frekvensområde: afhænger af walkie-talkie
 • Type: Tilbehør , k-way
 • Tal For Rækkevidde: afhænger af walkie-talkie
 • Model-Nummer: RPT-2K to wav-relæ boks repeater
 • Dimensioner: --
 • Maksimal Rækkevidde: 5 km-10 km
 • Funktion: Udvidet afstand, længere rækkevidde
 • Materiale: Plast
 • Kompatibel: WOUXUN KENWOOD BAOFENG PUXING de fleste radioer med det samme oprette forbindelse
 • Mærke: TYT
 • Walkie Talkie Type: Bærbare

Relaterede varer

Bestsellere