Øjenbryn for Chevrolet Lacetti Hatchback 2004-for baglygter cilia eyelash plast ABS lister trim dækker bil styling

Øjenbryn for Chevrolet Lacetti Hatchback 2004-for baglygter cilia eyelash plast ABS lister trim dækker bil styling

SKU: w189

Ny vare

kr121.22
Tags: jaguar pude, knappen start toyota, armlæn aveo, armlæn chevrolet, tom nøgle, den lacetti, armlæn chevrolet lacetti, demio dy, m3 skift, arm hvile kia rio.

GRATIS FORSENDELSE I RUSLAND BAGLYGTE CILIA FOR CHEVROLET LACETTI HATCHBACK 2004-2014

BESKRIVELSE

Produkt Materiale: ABS Plast

Pakken indeholder: 2 stk. (dobbeltklæbende tape medfølger ikke)

Installationsvejledning: Mangler

Overflade finish: Gloss (til lakering)

Farve : Sort

KÆRE KUNDER ,

Dette produkt er kun gives, når der ikke er malet i bilens farve .

Det kan have ridser på produktet .

SERVICE Quality Assurance Alle produkter på Tmall er godkendt til salg i Rusland og er købt fra officielle leverandører. Kurer levering Vi leverer fra et lager i Moskva med kurer til din dør eller postamat. Hvis din adresse er ikke omfattet af courier service, vil vi sende ordren via mail. Modtagelse af en ordre, Før du åbner en pakke i overværelse af en kurer eller post medarbejder, kontrollere den for skader. Du kan returnere varen uden at give nogen grund til, inden for 7 dage fra modtagelsen. Alle pakker er leveretkun med nummer, hvis du ikke kan spore pakken, bedes du kontakte os . Ordren vil blive sendt ud inden for 1-7 hverdage efter din betaling er bekræftet. Alle varer vil blive sendt på forskellige tidspunkter, fordi det tager forskellig tid for at skabe pakkens emballage. Leveringen er meget hurtig, bedes du spore det antal spor, den opbevaring periode af e-mail-elementer i det russiske postvæsen er 30 dage fra tidspunktet for ankomst .

Kære kunde, Vi kan kun annullere en ordre op til 24 timer fra det tidspunkt for oprettelsen . Efter 24 timer, at vi ikke kan annullere ordren, da det er behandlet og sendt. Hvis du har brug for at ændre leveringsadressen, kan du efterlade os en besked på din ordre inden for 2 dage, ellers vil vi sende din ordre er baseret på den adresse, du har angivet i ordren. Hvis adressen er forkert, den pakke vil blive returneret til afsenderen, så bliver du nødt til at betale portoen. Sørg for, at du har indtastet den korrekte adresse.Levering er 3-25 dage ( afhængigt af den afsides beliggenhed af region), Hvis du ikke har modtaget din bestilling i løbet af den beskyttelse periode, bedes du kontakte os . Vi vil hjælpe og forlænge leveringstiden fra 1-30 dage til at beskytte din ordre. Alle produkter er kontrolleret før afsendelse og pakket i materialer af høj kvalitet. Vi gør vores bedste for at tilfredsstille alle vores kunder. Hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds, kan du returnere varen til os i den originale kvittering inden 7 dage fra modtagelsenrefusion eller ombytning. Før du returnerer varen, bedes du kontakte os for nærmere returnering. Vi vil gøre en fuld refusion ved modtagelsen af de returnerede varer. Køberen betaler portoen for at sende varen tilbage.

Kompatibel med biler: Chevrolet Lacetti Hatchback 2004-2014 VENLIGST e-MAIL OS, HVIS DU HAR NOGEN SPØRGSMÅL OM PRODUKTET . VI VIL VÆRE MEGET GLADE FOR AT HJÆLPE DIG .

VEJLEDNING TIL INSTALLATION

PRODUKT BILLEDE

Din tilfredshed og feedback er meget vigtig for os og for andre købere. Hvis du kan lide vores produkter og services, bedes du tage et øjeblik til at efterlade os en positiv anmeldelse og 5 stjerner. Vi vil være meget taknemmelig for dette. Hvis du er utilfreds, er du velkommen til at kontakte os, før du efterlade os en neutral eller negativ feedback, vi vil gøre vores bedste for at løse de problemer,. Kvalitet Garantere 100% resultat Ubetinget refundering Indenfor 7 dage efter modtagelse, kan du

returnere produktet tilbage Hurtig levering Indenfor 25 dage


 • Item Længde: 0inch
 • Ekstern Afprøvning, Certificering: CCC
 • Mærke: AVTO MÅDE
 • Item Bredde: 0inch
 • Emne Diameter: 0inch
 • Element Type: Chrom Styling
 • Element Vægt: 0.3kg
 • Model Navn: Øjenbryn for Chevrolet Lacetti Hatchback for baglygter cilia øjenvipper
 • Bil Model: Chevrolet Lacetti Hatchback 2004-2014
 • Item Højde: 0inch
 • Model År: 2004-2014
 • Materiale: ABS
 • Specielle Funktioner: øjenbryn
Tatyana Lavro 2020-08-29 Посылка не пришла возможно ее не отправили но вернули деньги 1/5
Jeromepineda08 2020-12-14 The goods never came. Got the money back through the dispute. Do not recommend seller 1/5
Sultanov Kazan 2020-09-18 Goods didn't come 1/5
JonIannacone 2020-08-18 все подошло, супер 5/5
Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Relaterede varer

Bestsellere