50mm M14 låsepladen Chuck 45# Stål Fastspænding Møtrik Vinkelsliber Værktøj, Tilbehør Quick Release Fastspænding Møtrik

50mm M14 låsepladen Chuck 45# Stål Fastspænding Møtrik Vinkelsliber Værktøj, Tilbehør Quick Release Fastspænding Møtrik

SKU: w1247

Ny vare

kr84.18 kr58.06
Tags: crimp klemme 45, chuck for grinder, chuck grinder, vinkelsliber møtrik, chuck hurtig, tremme chuck, angel grinder chuck, møtrik quick release, chuck bor m14, gitzo.

Specifikation:

Brand nye

Type: Låsepladen Chuck

Materiale: 45# Stål

Diameter: Ca. 50mm/2inch

Model: For M14

Funktioner:

[Udsøgt håndværk]: gulvet mat har en fin struktur, som øger friktionen, og møtrikken kan låse slibeskive fast og er ikke let at glide.

[Fremragende materiale]: Denne fastspænding møtrik vinkelsliber er en slags high-styrke legering materiale høj-styrke arbejdet uden deformation, tåler et moment af 40 N og en høj hastighed på 12000 rpm, med garanteret kvalitet og lang levetid.

[Enkel operation]: Den vinkelsliber quick release nut har en quick lock struktur, som kan strammes meget fast og er ikke let at frigøre.Det kan strammes eller løsnes, uden at en skruenøgle.Brugen processen er meget enkel og hurtig.

[Bred vifte af applikationer]: spænde møtrikken er velegnet til alle vinkelslibere med M14 interface på markedet, der anvendes til vinkelslibere og skæremaskiner med en 1200W hastighed 11000r/min og en polering skivediameter 125. For eksempel, - diamant-skæreskiver, sandpapirskive, kop-formet sandpapirskive, diamant plader og andre typer af slibeskiver.

Pakke Inkluderet:

1PC x låsepladen Chuck

Bemærk:

Hvis momentet er for stor til at fjerne, kan du bruge en almindelig 2-pin skruenøgle til at juster hullerne for at fjerne det.Husk at tjekke møtrik for fejl og skader før brug for at undgå sikkerhed ulykker.

Venligst tillade mindre afvigelser på grund af manuel måling.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme i hver computer, vil billedet muligvis ikke afspejler den faktiske farve.


  • Certificering: INGEN
  • DIY-Forsyninger: ELEKTRISK
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: Låsning Plade Chuck,M14 Låsepladen Chuck
Garethhudson82 2020-11-02 Externally everything is fine 5/5
Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Relaterede varer

Bestsellere