Euro-Amerikanske Film HP Hermione Crystal Zircon Øreringe, Mode i Høj Kvalitet Blomst Stud Øreringe Til Kvinder Charms 20pairs/masse

Euro-Amerikanske Film HP Hermione Crystal Zircon Øreringe, Mode i Høj Kvalitet Blomst Stud Øreringe Til Kvinder Charms 20pairs/masse

SKU: w1179

Ny vare

kr148.88 kr111.66
Tags: socket mandlige 10a, chip til induktion komfur, 79l09, diatone bestyrelsen, ws79l15, 3v 40v, 18v relæ, 5 volt power-kontakten, 78l15 79l15, 0 magt hanstik.

Nye Regler :

Min.for er 1pc eller 1lot , gratis forsendelse via Kina Post, der er Registreret luftpost

Mix for mere end $150 , gratis forsendelse via Dhl, Fedex,Ems,Ups, Aramex og så videre (nogle fjerntliggende sted, bedes du kontakte os)

Farve: Som Billede Kvalitet: AAA Antal: 20pairs/masse Betingelse: 100% helt nye Vægt : 8g/par

Forsendelse:

Min ordre er (kan blande forskellige elementer),Hvis din ordre er mindre end $5,skal du betale

Bemærk at Bruge indkøbskurv

Elementer vil blive sendt inden for 7 dag, betalingen er modtaget (www.annette-nitzsch.dk vi vil tjekke din kredit kort,og det vil tage omkring 24 timer og ferie, undtagen),hvis vi har nogen problemer med produktet,vil vi efterlade en besked i tide,pls venlig at svare os i gang, også for at undgå mistkae ske

Returnerer Udtrykket:

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Feedback politik:

Vi vil give positiv feedback, når betalingen er modtaget,til At skabe en sund Ali fællesskab,vi håber du vil gøre det samme for os.Vi vil have dig til at forstå, at vi værdi kundeservice voldsomt.Hvis du har nogen utilfredshed,bedes du give os mulighed for at løse problemet, før du efterlade os en negativ feedback.Vi er sikre på, at der er altid en løsning og vi er sikre på ikke ønsker en dårlig feedback til at være der, hvor transaktionen afsluttes.

FAQ :

Q:Hvordan betaler jeg for mit køb?

A: vi accepterer følgende betalingsmetoder: cridet card, moneybookers, T/T western union.

Q:Hvor meget koster det at sende til mit land?

A:Pakke mindre end 2 Kg vil blive afsendt fra Kina Post, Luftpost, der er gratis forsendelse til den 26 lande således: Usa, storbritannien, Australien, Brasilien, Canada, Italien, Tyrkiet, Spanien; Malaysia; Frankrig; Rusland; Sverige; New Zealand; Norge; Schweiz, Japan, Thailand, Irland, Israel, Belgien, Polen, Sydkorea, Østrig, Tyskland, Danmark og Singapore.

Andre lande og pakke over 2 Kg, købere har råd til hele forsendelses omkostninger.

Q:Er der et tracking Nummer til min konto?

A: Ja, vi sender alle ordre med deres Tracking-Nummer, og du kan få vist forsendelse staus på hjemmesiden.

Q:Er dette produkt kommer med detail-pakke?

A: Vi har erklæret packing detalje på beskrivelsen af hvert enkelt produkt, bedes du tjekke det, tak!

Q:jeg er en forhandler,jeg vil gerne købe mange eksemplarer af din vare, hvad er prisen?

A: Hej,tak for din henvendelse, hvis du ønsker at købe ind i store mængder, send en e-mail til os, vil vi give dig den bedste pris, tak!


  • Model-Nummer: DYPN011
  • Køn: KVINDER
  • Element Type: Øreringe
  • Ørering Type: Stud Øreringe
  • Form\mønster: ANLÆG
  • Bøde eller Mode: Mode
  • Materiale: Semi-ædle Sten
  • Metaller Type: zink Legering
  • Tilbage For At Finde: Push-back
  • Stil: Trendy
Maratsaga7 2020-12-12 Overall superb quality. 1 out of 20 earrings were broken, but that issue was solved swiftly by the seller. 5/5
Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Relaterede varer

Bestsellere