ECAHAYAKU Car-styling LED KØRELYS Kørelys 12V Erstatte tågelys Dække Hullet til Volkswagen Jetta Sagitar 2012 2013

ECAHAYAKU Car-styling LED KØRELYS Kørelys 12V Erstatte tågelys Dække Hullet til Volkswagen Jetta Sagitar 2012 2013

SKU: w1172

Ny vare

kr478.84 kr263.34
Tags: dækker kia venga 2012, sagitar skala 2012, jetta, beetle chrome, dashboard jetta, drl jetta, jkvk, dashmat kia 2012, jetta led, beetle vindue.

Pakke, Herunder:

1 x Venstre DRL

1 x Højre DRL

1 x Controller&Tråde

Fordele:

1. Super lyse med høj kvalitet LED-pærer over 50.000 h levetid.

2. Moderne udseende at gøre din bil attraktive, din bil-styling

3. Nem installation og perfekt match.Ikke ændre din bil.Ingen manual, Professionel installation anbefales.

4. Vandtæt IP67.

5. Fabrikken direkte salg til spare dine penge.

Ledningerne, der forbinder:

Rød ledning oprette forbindelse til batteriets positive.

Sort ledning oprette forbindelse til batteriets negative.

Gule ledning oprette forbindelse til ACC.

Hvid hvidt oprette forbindelse til Forlygte eller intet

Dette lys er for Volkswagen Jetta Sagitar 2012 2013 2014. Sørg for din Bil, da samme som vores annonce.billeder.Hvis du ikke er sikker, bedes du kontakte os.

Forsendelse * WORLDWIDE SHIPPING. (BORTSET fra NOGLE LANDE OG APO/FPO) Der er sælgerens forsendelses metode.Det betyder, at vi har ret til at vælge hvilken forsendelsesmetode vil være.Men hvis du har efterspørgslen efter fragt metode, som dyre custom-afgift, når de sendes med DHL, som hvis du har brug for lys presserende, at vi ikke kan sende af Kina post.Nogen efterspørgsel af dig, kan du efterlade en besked til mig, når du afgiver bestilling.Hvis der vil være ekstra gebyr, som vi ikke har råd ved din forsendelses metode, du er nødt til at betale for det. * Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din shipping adresse.Vi leverer ikke til P. O. Box, pls gøre forlade os gyldig adresse og postnummer .Gyldigt telefon Nr.der er også anmodet om, og det er vigtigt for forsendelse. * Du skal bekræfte dit fulde navn, især russiske købere. * Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage fra betaling, og tracking oplysninger stoppet opdatering, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Garanti Vi yder 12 måneders garanti på alle varer fra leveringsdato.Eventuelle problemer, bedes du give bevis, når dit lys er defekt, som billeder, video.Kun defekte vare kan blive tilbudt ombytning eller erstatning.Hvis varen er defekt, i 1 år , vil Vi tilbyde udskiftning uden ekstra Oplader(inklusiv forsendelse gebyr), Efter vi har modtaget den Defekte vare, Køber skal betale shipping gebyr, for at vende tilbage.Vi vil ikke være ansvarlig for købers eventuelle skader og tab ud over den for beløb, som køber har faktisk betalt til os.Feedback Vores mål er at sikre, at du er en tilfreds kunde og behagelig shopping med os.Hvis du er tilfreds med købet, og vores samlede service, venligst forlade os 5 stjerner feedback, og vi vil gøre det samme for dig.Hvis du ikke er tilfreds med dit køb på nogen måde, bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.Vi forstår, at bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.Tøv ikke med at kontakte os når som helst, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Anvendelse af tvist er ikke den bedste måde at løse problemet på.Vi er en pålidelig sælger her.


 • Specielle Funktioner: Tågelys Hul Cover DRL
 • Bil Speical: Volkswagen Jetta Sagitar
 • Mærke: ECAHAYAKU
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Garanti: 1 År
 • Element Type: Dagen Lys
 • Spænding: 12V
 • Levetid: Over 50000 timer
 • Materiale Type: abs+led
 • For Køretøj, Der Mærker/Modeller: VOLKSWAGEN
 • Volkswagen Model: jetta
 • Element Vægt: 1.1kg
 • Jetta År: 2014
 • Model Navn: VW Sagitar
Vepkho 777 2020-11-14 Assembly limps can be seen that China 4/5
Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Relaterede varer

Bestsellere