Nye ankomst: 10 pc ' er broderet Jern På Patches badges garment bag hat Pynt tilbehør gratis fragt

Nye ankomst: 10 pc ' er broderet Jern På Patches badges garment bag hat Pynt tilbehør gratis fragt

SKU: w1132

Ny vare

kr36.10
Tags: militære patch velcro, flag velcro, amerikanske patch, patch velcro, navn patch, patch tactic, 3d-gummi plaster pvc lapper, afrika patch, patch portugal, patch thailand.

Stryg-På-Patch / Applikation / Motiv / Kort Topper

100% Brand Nye

Vigtigste Introduktioner

@ Iron on/sy Pynt: 10 stk/masse

@ størrelse:husk at tjekke størrelsen på billedet nedenfor.

@ Forsendelse: Min.For USD15.00 i min butik (blandet poster er acceptabelt) vil være fri forsendelse via China Post, luftpost, det tager normalt 10-25 dage, til de fleste lande,kan det tage et par dage mere, når du har strenge told-inspektion.

@Billederne er alle foto-shooted under naturlige forhold,men den farve, der er omfattet af den virkelige genstand produkter, som farven kan variere lidt på grund af skærme

INSTRUKTIONER OM, HVORDAN AT STRYGE PÅ DET TIL DIN KLUD

Forsendelse Metode I:

Vi leverer gratis fragt via post air mail for almindelige ordrer.

Shipping Tid: Det tager omkring 8-19 hverdage til USA og de fleste lande og 20-35 hverdage over hele verden(Spanien, Brasilien, Rusland, kan det tage længere tid end USA).Vi er i stand til at påtage sig noget ansvar for eventuelle told forsinkelser eller skat, som transittiden er meget afhang og leveres på Lokale Postvæsen.

Forsendelse Metode II:

Vi giver gratis, hurtig forsendelse via EMS (Express Mail Service) for beløb, der er større end USD150.00 (Rusland vil få gratis EMS shipping kun for ordre-beløb, der er større end USD220.00 på grund af høje forsendelses omkostninger).

Leveringstid: EMS tager omkring 7-8 arbejdsdage til OS.og de fleste lande.

Betaling:

Vi støtter betaling Spærrede via www.annette-nitzsch.dk, kreditkort, er det ok.

Levering:

Normalt ordrer vil blive sendt ud inden for 1-3 dage efter betaling modtages.

Russiske Kunder Opmærksomhed, kontakt:

Som i henhold til den nye politik, fastsat af russiske posthuset i Midten af februar, modtageren skal være det fulde navn på en person, ellers pakke vil blive returneret til afsenderen.Så sørg for at du har sat de korrekte oplysninger, når du bestiller.Tak skal du have.

Kontakt os:

Du er velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål.Vi vil gøre vores bedste for at besvare alle e-mails inden for en arbejdsdag.

Feedback:

Hvis du er tilfreds med vores service, kan Du efterlade en positiv feedback til os.Hvis der er noget galt, er Du velkommen til at kontakte os.Vi vil gøre vores bedste for at levere 100% tilfredse kunder service.

Nyheder om vores produkt hold:

Vi uploader nye designs fra gang til gang, hvis du kan lide vores produkter, bedes du tilføje vores butik i dit butikker liste til at få opdateringen af vores nye produkter.

TAK SÅ MEGET FOR DIT BESØG :)


  • Funktion: Øko-Venligt
  • Model-Nummer: pls henvises til produkt-ID
  • Technics: Broderet
  • farve: Samme som billede kan meget lidt
  • Produkt Type: Patches
  • Størrelse: pls check the size in picture(size are usually approximate size)
  • Stil: Stryg-På -

Relaterede varer

Bestsellere