Profiler og styrk dit brand med keyhangers med tryk og kortholdere

Som erhvervsdrivende ved du, hvor vigtigt det er at have et godt og stærkt brand. Vejen frem til det anerkendte brand er hård, og der skal sættes meget ind på markedsføringen, for at gøre forbrugerne bevidste om din virksomhed.

Det gælder om, at din virksomhed fremstår så professionelt som overhovedet muligt. Samtidig er det yderst vigtigt, at dine kunder og potentielle kunder bliver eksponeret for dit navn og logo ofte, så det ligger og lurer i underbevidstheden, når de skal bruge en vare eller en ydelse, som du udbyder.

Keyhangers med logo til medarbejderne er god markedsføring

Med keyhangers med logo, vil dine medarbejdere fremstå mere professionelle. Samtidig bliver forbrugerne eksponeret lidt ekstra for dit logo eller navn. Du kan også bruge keyhangers med tryk som sponsorgaver til små klubber eller bare som gaver til dine kunder. Rigtig mange virksomheder bruger også keyhangers med tryk som give-aways på messer, hvor netop deres kundegruppe er meget koncentreret. Desto flere der bliver opmærksomme på dit brand, desto bedre er det.

Hvordan får jeg fat i disse smarte keyhangers med tryk?

Det er meget nemt at bestille keryhangers på nettet, hvor man kan få dem designet med dit eget navn og logo. Mulighederne er mange, så du kan blot give kreativiteten gas. Husk at overvej nøje, hvilket signal du gerne vil sende til kunderne.

Gør dig nogle overvejelser over hvilket signal, du vil sende til dine kunder

Skal din keyhanger være meget simpel og kun indeholde dit logo, så den fremstår meget elegant og professionel? Eller går du mere efter en prangende keyhanger, der er meget iøjnefaldende, og som kunderne finder meget fed?

Keyhangers kan produceres i forskellige materialer, og det er muligt at få dem produceret i lige præcis den størrelse, som man skal bruge. Samtidig er det en billig måde at markedsføre sig på, hvor styrker dit brand i forbrugernes bevidsthed.

Vælg smarte kortholdere til dine unikke keyhangers

Som et supplement til de fine keyhangers, kan man anvende smarte kortholdere. Kortholderne passer til dine keyhagers, og de kan produceres i flere forskellige materialer, så man kan få en blød eller hård kortholder, alt efter hvad man er til. Standardmål på kortholdere er kreditkortstørrelse, men man kan ofte få dem lavet i andre mål, hvis det er noget, man ønsker. Kreditkortstørrelsen er dog den mest anvendte. Kortholderne har et hul i toppen, så det er nemt at klikke det på din keyhanger.

Fine navneskilte giver et samlet professionelt udtryk for dine kunder

Man kan også få navneskilte til sine keyhangers, som produceres efter ens ønskede design, og som passer perfekt ned i de valgte kortholdere. Det vil give et rigtig godt og professionelt indtryk for dine kunder, hvis medarbejderne bærer disse. De er et oplagt valg inden for markedsføring, både på arbejdspladsen og til arrangementer såsom messer. Samtidig har de en praktisk funktion og er billige i indkøb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *