Fjernelse af visdomstand hos Tandlægerne på Frederiksberg

Visdomstænder er noget, mange vil være nødt til at forholde sig til på et tidspunkt i deres liv. Visdomstænderne vil typisk dukke op sidst i teenageårene eller i starten af 20’erne. Tænderne er det tredje og sidste sæt af store kindtænder. På grund af deres placering helt bagerst i mundhulen, kan de i mange tilfælde være problematiske, hvilket vil resultere i, at de må fjernes. Har du lige fået dine visdomstænder, eller oplever du problemer med dine visdomstænder, så kan du læse mere om, hvordan og hvornår du eventuelt kan få dem fjernet her.

Smertefri behandling til en god pris

Skal du have en eller flere visdomstænder fjernet, kan du overveje at få det gjort hos Tandlægerne på Frederiksberg. På klinikken på Frederiksberg sætter de en ære i at give deres patienter en særligt god oplevelse, når de får deres forskellige typer af behandlinger. Trygheden er i højsædet, og du vil blive informeret om alt, hvad der foregår under behandlingen, så du aldrig skal føle dig nervøs. På klinikken fjerner de visdomstænder helt smertefrit, og de lover en høj kvalitet af deres behandlinger. Samtidig fås de til en rigtig god pris. Fjernelse af visdomstand fås fra helt ned til 3593 kroner. Så er du samtidig garanteret en rigtig god og tryg oplevelse hos tandlæger, som rigtig dygtige til deres håndværk.

Hvordan ved jeg, om jeg skal have fjernet en visdomstand?

I de fleste tilfælde vil din tandlæge oplyse dig om, hvorvidt du har en eller flere problematiske visdomstænder, som bør fjernes, når du er til almene konsultationer. Det kan være rigtig svært på egen hånd at vurdere, hvorvidt en visdomstand bør fjernes. I nogle tilfælde leder det til stort ubehag, hvis der ikke er plads til endnu en tand i mundhulen, hvilken kan medføre smerte eller gøre, at ellers flotte, lige tænder kan skubbes og komme til at se skævere ud. Nogle visdomstænder er tilmed det, man i fagsprog kalder retinerede, hvilket betyder, at de er dækkede af knogle eller slimhinde og derfor måske slet ikke kan ses uden at få taget et røntgenbillede. Sådanne visdomstænder er særligt udsatte for huller i tænderne og/eller tandkødsbetændelse, hvilket kan være grund til at få dem fjernet. Generelt kan det være grund til at få en visdomstand fjernet, hvis den er placeret på en måde, så den er svært at holde ren – også hvis den ikke er retineret. Der kan være rigtigt mange årsager til, at en eller flere visdomstænder skal fjernes, så det er altid en rigtig god idé at bestille en tid til tandlægen, når tænderne begynder at dukke op i de sene teenageår eller i starten af 20’erne. Således kan man tage hånd om problemet, inden det udvikler sig og kræver yderligere behandling. Er visdomstanden placeret i en problematisk vinkel, kan det blandt andet skade nabotanden. Fjernes visdomstænder forholdsvis hurtigt, kan sådanne scenarier heldigvis nemt undgås. Alt efter hvilken årsag, der er til, at tanden eller flere tænder skal fjernes, vil fjernelsen foregå på forskellige måder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *