Erfaren og engageret ejendomsmægler i hjertet af Nørresundby

Er du på udkig efter en professionel og erfaren ejendomsmægler i Nørresundby, som udover at have et særdeles godt kendskab til både den indre og ydre by, også har stor aktuel viden om lokalområder som f.eks. Vodskov og Vadum? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Danbolig Nørresundby besidder vi den ekspertise, som vi anser for nødvendig for at skabe et slutresultat, som du kan være tilfreds med.

Med mange års erfaring i branchen ved vi, hvad der kræves, for at du får succes med din bolighandel, og så er det sådan set underordnet, om du påtænker at købe eller sælge. Mange, der står i en situation, hvor de skal handle bolig for første gang, føler sig forståeligt nok noget usikre over for den proces, der skal til at starte. Boligmarkedet er et følsomt område, der ændrer sig konstant, og det kan betyde, at det, der er status quo i dag, kan vise sig slet ikke at være det samme i morgen. Det er man nødt til at forholde sig realistisk og rationelt til, for at få et succesfyldt forløb og afslutning, og her er vi din sparringspartner fra dag 1

Professionel boligrådgivning hos din Danbolig ejendomsmægler

Alfa og omega for, at du får den bedste bolighandel, er, at du føler dig tryg ved din ejendomsmægler. Det er udgangspunktet for alt det, der skal ske i processen fremover. Derfor går vi meget op i at føre en åben og konstruktiv dialog gennem hele forløbet. Her har begge parter mulighed for at udveksle idéer og synspunkter, så vi hele tiden er ajour med hinandens forventninger og holdninger.

Hos Danbolig er vi et hold af erfarne og kompetente medarbejdere, der er topmotiverede, når det gælder om at give vore kunder den bedst mulige salgs- eller købsoplevelse. Vi ved, at et godt resultat kun lykkes ved hårdt arbejde. Vi smøger derfor meget gerne ærmerne op for vore samarbejdspartnere, hvis det betyder, at vi i sidste ende står med en kunde, der kan flytte ind i sit drømmehus, eller en kunde der får solgt sin bolig til den pris, han/hun havde håbet på.

En ejendomsmægler, hvor døren altid er åben

Går du også og overvejer at købe eller sælge i Nørresundby eller i lokalområder som Vadum eller Vodskov, så skulle du tage et smut ind og besøge os. Vi har altid døren åben for en god snak om dine muligheder, og skulle du ikke have mulighed for at kigge forbi i vores åbningstid, så finder vi naturligvis gerne et andet tidspunkt, som passer dig. Vi er nemme at kontakte, enten ved at du kigger forbi butikken på Brotorvet 2, ringer til os eller sender os en mail. Vi sidder altid klar til at servicere dig, ganske frit og uforpligtende, det er klart.

For os er det nemlig vigtigt, at du oplever os som tilgængelige, og at du kan komme i forbindelse med en af vore dygtige medarbejdere, når du har brug for det.

Kilde: http://www.danbolig.dk/butik/norresundby

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *