Cannabis olie bliver mere og mere populært

En af de helt store samtaleemner i nyere tid er det fænomen man kalder alternativ behandling. Alternativ behandling er et begreb der dækker mange forskellige ting, men fælles for dem alle er at de ses som behandlingsformer som ligger uden for hvad den moderne lægevidenskab normalt anvender sig af. En af de alternative behandlingsformer der har fået rigtigt meget omtale igennem de seneste par år er cannabis til behandling af smerter og lignende. På det seneste er der kommet en del anekdoter om folk som har brugt cannabis olie til at lindre smerter, rystelser eller kramper. Cannabis olie udvindes fra cannabisplanten, og kan bestå af flere forskellige kemiske stoffer. Læs mere på https://cbd24.dk/.

Mange forbinder umiddelbart ordet ”cannabis” med hash, det euforiserende stof der er ulovligt at besidde og sælge i Danmark. Af den grund er der mange der af den opfattelse at cannabis olie er ulovligt herhjemme, men dette er ikke tilfældet. Olien fra cannabisplanten består som nævnt af flere forskellige stoffer, og det er kun nogle få af disse stoffer der har en euforiserende virkning. Dem der producerer cannabis olie til medicinsk brug forsøger for det meste så vidt muligt at minimere mængden af euforiserende stoffer i olien, så den bliver så sikker at indtage som muligt.

Hvordan indtages cannabis olie?

Efterhånden som interessen for cannabis olie er vokset igennem de seneste år, har dette bidraget til udviklingen af den industri der beskæftiger sig med at producere olie fra cannabisplanter til medicinsk brug. Den stigende interesse har ført til flere midler til producenterne, hvilket har gjort det muligt at effektivisere deres forskellige produktionsmetoder. Det er dog imidlertid ikke kun selve fremstillingsprocessen der har undergået en udvikling. Udvalget af forskellige præparater man kan bruge til at tage cannabis olie med er også steget voldsomt.

I starten skulle cannabis olie tages som dråber man dryppede ind i munden, og denne metode er da også stadig i brug og meget populær blandt forbrugerne. I dag er det dog også muligt at tage cannabis olie på andre måder, eksempelvis ved at indtage cannabis olien som en pille. Hvis man vil forsøge at behandle en hudsygdom eller lignende med cannabis olie, er det også muligt at få en salve der indeholder cannabis olie. På den måde kan man sørge for at olien bliver påført lige der hvor den skal virke.

Cannabis olie i tyggegummi og e-cigaretter

En af de helt store opfindelser inden for branchen er at det nu er muligt at indtage cannabis olie blot ved at tygge tyggegummi der indeholder cannabis olie. Olien bliver opløst i ens spyt, og bliver derefter optaget i kroppen når man synker spyttet. Dette kan være en fordelagtig løsning hvis man er på farten og ikke har tid til eller mulighed for at tage en pille eller smøre salve på. Endeligt er det også muligt at indtage cannabis olie igennem damp fra e-cigaretter. Indtages olien på denne måde reducerer man mængden af toksiner som kroppen indtager, så man primært får de stoffer der efter sigende skulle have en lindrende effekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *